Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους: Σενάρια για Μίλικ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 13:25

Οι «μπιανκονέρι» θέλουν να προσθέσουν ανταγωνισμό στον Ντούσαν Βλάχοβιτς και εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Πολωνού επιθετικού της Μαρσέιγ.

Γιουβέντους: Σενάρια για Μίλικ

Η προβληματική φετινή εικόνα της «Μεγάλης Κυρίας» σήμανε… καμπανάκια στην διοίκηση που σχεδιάζει γενναία μεταγραφική ενίσχυση ώστε να επιστρέψει στην κορυφή της Serie A. Η αποχώρηση του Παουλο Ντιμπάλα προσέθεσε ένα ακόμα κενό στην γραμμή κρούσης και η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωση του Αρκάντιους Μίλικ της Μάρσειγ σύμφωνα με δημοσίευμα Corriere dello Sport.

Ο 28χρονος έχει περάσει στο… κάδρο καθώς η τιμή απόκτησης υπολογίζεται στα 12 εκατ. ευρώ και το ποσό είναι βέβαια στις δυνατότητες της ομάδας του Μαξ Αλέγκρι. Ο Μίλικ πραγματοποίησε 37 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τους Μασσαλούς σκοράροντας 20 φορές, έχοντας πάντως χάσει αρκετά ματς λόγω τραυματισμών. Νωρίτερα, αγωνίστηκε στην Serie A με τη Νάπολι όπου σημείωσε 38 γκολ σε 93 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr