Ποδόσφαιρο

Μίλαν: Προσφέρει και Σαλεμάκερς για Τζανιόλο

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 14:02

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός της Ρόμα αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο των «ροσονέρι» που κατέθεσαν συνδυαστική πρόταση για την απόκτηση του, καθώς πέραν των 25 εκατ. ευρώ προσφέρουν και τον Βέλγο εξτρέμ.

 

Μίλαν: Προσφέρει και Σαλεμάκερς για Τζανιόλο

Ο 22χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι» μέχρι το 2024 και παρότι έχει δεχτεί νέα πρόταση για επέκταση της συνεργασίας, δεν έχει βάλει την… υπογραφή του φουντώνοντας τις φήμες για παραχώρηση του. Ο Νίκολο Τζανιόλο ξεκίνησε νωχελικά την σεζόν, αλλά σταδιακά βρήκε ρυθμό και ήταν από τους κορυφαίους της Ρόμα, σκοράροντας μάλιστα και το γκολ που έκρινε τον τελικό του Conference League κόντρα στην Φέγενορντ.


Όπως αναφέρει η La Gazzetta dello Sport η Μίλαν έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του και προσφέρει 25 εκατ. ευρώ και τον Αλέξις Σαλεμάκερς. Ο Βέλγος εξτρέμ περιορίστηκε φέτος σε συμπληρωματικό ρόλο στους πρωταθλητές Ιταλίας και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι. Η Ρόμα αρνήθηκε πάντως την πρώτη πρόταση της Μίλαν καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν επιθυμεί την απόκτηση του 22χρονου Βέλγου και οι δύο πλευρές αναμένεται να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr