Ποδόσφαιρο

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μποροβήλος

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 14:32

Ο πρόεδρος της Super League και του Αστέρα Τρίπολης διακομίστηκε στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο και υποβάλλεται στις σχετικές εξετάσεις.

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μποροβήλος

Ο Γιώργος Μποροβήλος αισθάνθηκε την Τρίτη (31/5) αδιαθεσία καρδιακής φύσης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αποφασίστηκε η παραμονή του. Νωρίτερα, είχε συμμετάσχει σε συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη με θέμα τα απόδοση ποσοστού στις ΠΑΕ από τη φορολόγηση των νικητών των τυχερών παιχνιδιών. Οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν πάντως κάτι το ανησυχητικό, ίδιος αισθάνεται ήδη καλύτερα, με τους ιατρούς να είναι καθησυχαστικοί για την πορεία της υγείας του.

Την Πέμπτη (2/6) αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύμφωνα βέβαια και με την κλινική εικόνα του όπως μεταφέρουν τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr