Ποδόσφαιρο

Νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Μπαλτάκος, καταγγελίες φωτιά από Ολυμπιακό!

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 16:03

Η ΕΠΟ ψήφισε τον γνωστό δικηγόρο, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, στον προεδρικό θώκο και ο Ολυμπιακός εξέφρασε την αντίρρηση του, τονίζοντας πως είναι εκλεκτός των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Μπαλτάκος, καταγγελίες φωτιά από Ολυμπιακό!

Ήταν γνωστό καιρό τώρα πως ο Τάκης Μπαλτάκος θα ήταν ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Γιατί ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και τον στήριξαν 45 Ενώσεις. Ο γνωστός δικηγόρος τα έχωσε έμμεσα στον Λευτέρη Αυγενάκη.

“Νόμοι αντισυνταγματικοί δεν θα εφαρμόζονται από την ΕΠΟ. Το Σύνταγμα είναι σαφές και προβλέπει σωματειακή αυτονομία. Η ΕΠΟ δεν εφαρμόζει νόμους αντισυνταγματικούς. Έχει μέλη τις ΕΠΣ και είναι μέλος της ΟΥΕΦΑ. Ακούει τις ΕΠΣ, συνεργάζεται με την ΟΥΕΦΑ.

Ό,τι είναι να γίνει στη διαιτησία, θα το κάνει η ΕΠΟ. Ό,τι δεν το κάνει η ΕΠΟ, απλά δεν θα περάσει. Πάντοτε σε συμφωνία με τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ. Η διαιτησία είναι αποκλειστικά θέμα της ΕΠΟ, κανενός υπουργού. Τελεία και παύλα”, είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Κάτι που έχει να κάνει με την τροπολογία που κατέθεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού με αυτή δρομολογεί εξελίξεις για να γίνει επαγγελματική η διαιτησία!

Μάλιστα την Τρίτη (31/5) μίλησε με εκπροσώπους των UEFA, FIFA όπου δεν του εξέφρασαν κάποια ενόχληση σχετικά.

Η στάση του Ολυμπιακού
Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός εξέφρασε την οργή του για την εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ. Ο εκ των αντιπροέδρων Κώστας Καραπαπάς, είπε μεταξύ άλλων:

“Είναι λοιπόν ο εκλεκτός του κυρίου Μελισσανίδη της ΑΕΚ, ο κύριος Μπαλτάκος. Kαι απ’ ότι καταλαβαίνω από τους αριθμούς, υπάρχει μία ανοχή και στήριξη από τον ΠΑΟΚ.

Τον έδιωξαν, λοιπόν, από το μπάσκετ σαν αποτυχημένο. Και θα έρθει τώρα να πάει το ποδόσφαιρο 30 χρόνια πίσω;

Ο γιός του όπως ίσως γνωρίζετε ίσως όχι ήταν από τους γνωστούς χούλιγκαν με επεισόδια στα γήπεδα καταγεγραμμένα.

Θυμάμαι ότι η κοινωνία κυρίως γνώρισε τον κύριο Μπαλτάκο ως γενικό γραμματέα μίας κυβέρνησης. Την οποία με τις πρακτικές του διέλυσε ουσιαστικά. Ήταν ο μόνιμος συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, όπως θυμάστε. Εκεί που τον κατέγραψαν με τον περίφημο κοριό Κασιδιάρη και τον άκουσαν να λέει πράγματα τα οποία σόκαραν την ελληνική κοινωνία.

Να μιλάει για ένα μαύρο μακρύ χέρι του παρασκηνίου το οποίο μπορεί να επηρεάσει τους δικαστές και να επιταχύνει τις διαδικασίες.

Ένας άνθρωπος που αν πατήσεις το όνομά του στο ίντερνετ το πρώτο πράγμα που βλέπεις, είναι ακροδεξιός και χουντικός και φασίστας, θα μας πάει παρακάτω;”

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.