Ποδόσφαιρο

Ο Ράσταβατς θα αναλάβει την Βοιβοντίνα!

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 16:32

Η Βοιβοντίνα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μίλαν Ράσταβατς. Όπου μέχρι πρότινος κάθισε με μεγάλη επιτυχία στο πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Ράσταβατς θα αναλάβει την Βοιβοντίνα!

Ο Μίλαν Ράσταβατς ήταν από τους εξαιρετικούς, αλλά και πολύ αγαπητούς προπονητές που πέρασαν από το πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Ο Σέρβος προπονητής ανέλαβε την Αρκάδικη ομάδα τη σεζόν 2019. Και μέσα σε αυτά τρία τελευταία χρόνια, έφτιαξε ένα πολύ καλό σύνολο, με το οποίο πραγματοποίησε μεγάλες και πολύ αξιόλογες πορείες στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο με το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, δεν θα συνεχίζει στην Αρκαδική ομάδα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας να λύσουν το συμβόλαιο του, ώστε να γίνει παρελθόν.

Έτσι πολλές ομάδες εντός, αλλά και εκτός Ελλάδος ενδιαφερθήκαν για το συγκεκριμένο προπονητή. Αλλά εν τέλι θα συνεχίζει την προπονητική του καριέρα στην Βοιβοντίνα από τη Σερβία. Ενώ από την άλλη οι Αρκάδες είναι κοντά στη πρόσληψη του Ηρακλή Μεταξά, όπου καθοδήγησε τη φετινή περίοδο με τεράστια επιτυχία την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr