Ποδόσφαιρο

Η Βαλένθια είναι μία ανάσα από τον Τζενάρο Γκατούζο!

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 17:31

Η Βαλένθια είναι πολύ κοντά στην πρόσληψη του Τζέναμο Γκατούζο, για την θέση του προπονητή και να την καθοδηγήσει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. 

Η Βαλένθια είναι μία ανάσα από τον Τζενάρο Γκατούζο!

Ο Τζενάμο Γκατούζο ήταν ένας από τους καλύτερους και πολύ σκληρούς ποδοσφαιριστές στην μεσαία γραμμή της κάθε ομάδας. Ωστόσο με την ομάδα όπου καθιερώθηκε και έγινε πολύ γνωστός ήταν η Μίλαν, με ισάριθμα τρόπαια τόσο στις εγχώριες, αλλά και Ευρωπαικές διοργανώσεις.

Ωστόσο από τη σεζόν 2013 άρχιζε την προπονητική του καριέρα, αφού κάθιζε σε πολλές και διάφορες ομάδες. Όπως είναι ο ΟΦΗ, η Μίλαν, η Φιορεντίνα, η Νάπολι, αλλά και η Πίζα.

Όμως από το Μάιο του 2021 είναι άνεργος και χωρίς ομάδα. Η ομάδα των Νυχτεριδών αφού έδιωξε τον Μπορντάλας, άρχιζε το ψάξιμο για τον καινούργιο προπονητή, όπου θα αναλάβει το σύλλογο. Έτσι οι ιθύνοντες άρεσαν την προοπτική να αναλάβει ο Τζεζάρο Γκατούζο την Βαλένθια, καθώς είναι πολύ δραστήριος και βγάζει τεράστιο πάθος από μέσα του.

Έτσι εδώ και λίγες μέρες άρχιζαν τις συζητήσεις με τον Ιταλό Κόουτς, Όπου οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ καλό δρόμο και είναι θέμα ημερών να κλείσει στην ομάδα των Νυχτερίδων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr