Ποδόσφαιρο

Λίνγκαρντ: Τέλος εποχής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 18:34

Τελείωσε ο κύκλος του Λίνγκαρντ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπου αγωνίσθηκε εδώ και 21 χρόνια με γεμάτες επιτυχίες στον αγγλικό σύλλογο. 

Λίνγκαρντ: Τέλος εποχής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη, να δουλέψουν απάνω στους παίκτες, όπου πρέπει να αποχωρήσουν. Με αποτέλεσμα να γίνει μία καινούργια ανανέωση με νέους, ταλαντούχους, αλλά και πολύ έμπειρους παίκτες.

Έτσι οι ιθύνοντες των Κόκκινων διάβολων, μετά το λύσιμο του συμβολαίου στον Πολ Πογκμπά. Ο οποίος αποχώρησε μετά από μία πενταετία. Ήρθε και η στιγμή του Λίνγκαρντ, να αποχωρήσει από τον Αγγλικό σύλλογο. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής υπηρέτησε το σήμα της ομάδας, εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια, με την οποία κατέκτησε ισάριθμα και πολλά τρόπαια στην Αγγλία, αλλά και στο Champions League.

Για αυτό το λόγο έφτασε η μεγάλη στιγμή, ο Λίνγκαρντ να αποχωρήσει από τους Μπέμπηδες, με αποτέλεσμα να ψάξει την επόμενη ομάδα στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr