Ποδόσφαιρο

Οριστική συμφωνία Φενέρμπαχτσε-Ζεσούς

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 19:41

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για να αναλάβει νέος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε ο Ζόρζε Ζεσούς. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη για τις τελικές συζητήσεις με τον τουρκικό σύλλογο.

Οριστική συμφωνία Φενέρμπαχτσε-Ζεσούς

Ο Πορτογάλος τεχνικός φωτογραφήθηκε στο «Σουκρού Σαράτσογλου», μίλησε με την διοίκηση της Φενέρ και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή στο μονοετές συμβόλαιο (με οψιόν ανανέωσης) με απολαβές 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρώην προπονητής της Μπενφίκα, που είχε ακουστεί ως υποψήφιος και για την ΑΕΚ, δεν ήθελε να περιμένει άλλο την Φλαμένγκο που ήταν η βασική του επιλογή και έδωσε τα χέρια με τους Τούρκους. Είναι η τρίτη φορά που θα εργαστεί εκτός Πορτογαλίας, μετά τις θητείες του σε Αλ Χιλάλ και Φλαμένγκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr