Ποδόσφαιρο

Η Έλτσε «έδεσε» τον Πόνσε

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 20:20

Ο Αργεντινός, πρώην φορ της ΑΕΚ και της Σπαρτάκ Μόσχας, πήρε μεταγραφή για τον ισπανικό σύλλογο.

Η Έλτσε «έδεσε» τον Πόνσε

Στην Έλτσε επέλεξε να συνεχίσει ο Εζεκίελ Πόνσε. Ο Αργεντινός επιθετικός που έχει φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΚ, αγωνίστηκε δανεικός στην Έλτσε από την Σπαρτάκ Μόσχας στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021/22. Με τον σύλλογο της La Liga να ενεργοποιεί τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του δανεισμού του 25χρονου παίκτη. Κατέβαλε τα 5.000.000 € που απαιτούνταν και μονιμοποιείται στην Ισπανία, καθώς το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια. Ως το 2026.

Επέλεξε την Έλτσε

Ο Πόνσε τους τελευταίους μήνες ήταν δανεικός στην ισπανική ομάδα. Το διάστημα αυτό συνάντησε ένα περιβάλλον που τον κάλυπτε. Επιπλέον κι εκείνος προσαρμόστηκε στο περιβάλλον. Σε 13 ματς που αγωνίστηκε, πέτυχε ένα γκολ. Παράλληλα, δεν είχε σκοπό να επιστρέψει στη Ρωσία με όσα συμβαίνουν. Η λύση της La Liga ήταν ιδανική από κάθε άποψη.

Από τη στιγμή, δε, που όλα κύλησαν ιδανικά το διάστημα που ήταν δανεικός στην Έλτσε από τη Σπαρτάκ Μόσχας, ο ίδιος πίεσε από την πλευρά του για να παραμείνει. Ο ισπανικός σύλλογος επέλεξε να προχωρήσει στην αγορά του και τον «έδεσε» για τα επόμενα 4 χρόνια. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι ως το καλοκαίρι του 2026.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr