Ποδόσφαιρο

Nations League: Με το.. δεξί η Πολωνία, 2-1 την Ουαλία (vid)

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 21:09

Η Πολωνία ήταν η νικήτρια στο εναρκτήριο παιχνίδι της Λίγκας Εθνών 2022-23, επικρατώντας με ανατροπή της Ουαλίας (2-1).

Nations League: Με το.. δεξί η Πολωνία, 2-1 την Ουαλία (vid)

Η.. παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το δυνατό διαγώνιο σουτ του Γουίλιαμς (52’), όμως έφερε τα πάνω-κάτω με σκόρερ δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο: αρχικά τον Καμίνσκι που ισοφάρισε στο 72’ ενώ στο 85’ ο Κάρολ Σβιντέρσκι διαμόρφωσε το τελικό 2-1, για τον 4ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Και οι δύο σκόραραν ακριβώς έντεκα λεπτά μετά την είσοδο τους στο ματς! Για 81 λεπτά έπαιξε ο Κριχόβιακ, ενώ ο Νταμιάν Σιμάνσκι έμεινε στον πάγκο.

Η ήττα βεβαίως λίγο ενόχλησε τους Βρετανούς, που έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στον “τελικό” της Κυριακής κόντρα στον νικητή του αποψινού Σκωτία-Ουκρανία, για μία θέση στο Μουντιάλ του Κατάρ, έτσι έπαιξαν ουσιαστικά με αναπληρωματικούς.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Γκραμπάρα, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Πούχαζ (73' Ζαλέφσκι), Κλιχ (61' Ζουρκόβσκι), Κριχόβιακ (81' Γκροσίτσκι), Γκοράλσκι (61' Καμίνσκι), Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι, Μπούκσα (73' Σβιντέρσκι)

ΟΥΑΛΙΑ: Γουόρντ (46' Χένεσι), Γκούντερ, Μέφαμ, Νόρινγκτον-Ντέιβις, Λέβιτ, Μόρελ, Σμιθ, Μπερνς (62' Νέκο Γουίλιαμς), Τζόναθαν Γουίλιαμς (77' Τόμας), Μουρ (46' Χάρις), Τζέιμς (46' Ματόντο)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr