Ποδόσφαιρο

Η μαχητική ψυχή των Ουκρανών νίκησε [vid]

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 23:46

Νίκησαν 3-1 την Σκωτία στο «Χάμπτεν Παρκ» της Γλασκώβης και έδωσαν... ραντεβού με την Ουαλία για το τελευταίο μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ, από την ευρωπαϊκή ζώνη.

Η μαχητική ψυχή των Ουκρανών νίκησε [vid]

Ένας λαός βασανισμένος. Ένας λαός που έχει περάσει τα πάνδεινα τους τελευταίους μήνες. Μετά την εισβολή της Ρωσίας στη δική της επικράτεια. Με καθυστέρηση μερικών μηνών λόγω του πολέμου, το βράδυ της Τετάρτης πήγαν στο «Χάμπτεν Παρκ» της Γλασκώβης. Κόντρα στη Σκωτία. Κι έκαναν κατάθεση ψυχής οι Ουκρανοί.

Νίκησαν και τους έξω-αγωνιστικούς παράγοντες και την αντίπαλό τους. Διότι αγωνίζονται εκτός έδρας με αντίπαλο τη Σκωτία. Αλλά η μαχητική ψυχή των Ουκρανών ήταν το σημείο αναφοράς του ματς. Έτσι πέτυχαν μια τεράστια νίκη και πλέον την Κυριακή (5/6, 19:00) θα κοντραριστούν με την Ουαλία με στόχο το τελευταίο εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ από την ευρωπαϊκή ζώνη.

Βάσεις πρόκρισης από το ημίχρονο

Η Ουκρανία και καλύτερα αγωνίστηκε και περισσότερες φάσεις έβγαλε και δικαιώθηκε με τον τρόπο παιχνιδιού της. Διότι το γκολ του Γιαρμολένκο στο 33'. Αυτό το γκολ έδιωξε σε πολύ μεγάλο βαθμό την πίεση από τους Ουκρανούς. Ήθελαν όσο τίποτα άλλο την πρόκριση στο τελικό μπαράζ κόντρα στην Ουαλία. Την πέτυχαν! Ο Γιάρεμτσουκ στο 49' διαμόρφωσε το 0-2 και όλα, πλέον, έδειχναν να έχουν πάρει το δρόμου.

Οι Σκωτσέζοι δεν έχουν μάθει να παρατάνε ματς. Δεν το έκανε ούτε απόψε. Αναθάρρησαν λίγο στο 79', όταν ο ΜακΓκρέγκορ μείωσε σε 1-2. Αλλά ως εκεί. Διότι στο 90'+5, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ντόβμπικ πέτυχε το 1-3 και έστειλε τους Ουκρανούς στο Κάρντιφ. Ενενήντα λεπτά (90) λεπτά μακριά από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr