Ποδόσφαιρο

Η Τενερίφη έχει τον πρώτο λόγο [vid]

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 00:48

Νίκησε στην έδρα της 1-0 την Λας Πάλμας στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς, που οδηγούν στον τελικό για την άνοδο στη La Liga.

Η Τενερίφη έχει τον πρώτο λόγο [vid]

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν η Τενερίφη και η Λας Πάλμας, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά των Play Offs της ανόδου από την Segunda στην Primera Division. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 και έχουν προβάδισμα, έστω κι αν αυτό είναι ισχνό. Το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, στην έδρα της Λας Πάλμας.

Ένα γκολ ήταν αρκετό

Η Τενερίφη από την αρχή είχε τον πρώτο λόγο. Θέλησε να φτάσει στο γκολ και το έψαξε. Με τον Ένρικ είχε και δοκάρι. Η προσπάθειά της δικαιώθηκε στο 36'. Σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, ο Χοσέ Λεόν με σουτ πέτυχε το 1-0. Ένα σκορ που δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο μέγιστο βαθμό.

Μεγάλες φάσεις

Είχαν κλασικές φάσεις για να σκοράρουν και στο πρώτα 45λεπτα. Για το 2-0, αλλά ο Ενρίκ Γκαγιέγο δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση! Με την Λας Πάλμας να αντιδρά στο τέλος και να έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Μολέιρο έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Σοριάνο. Ο Χεσέ πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά θέλησε να «κρεμάσει» τον γκολκίπερ της Τενερίφης. Το πέτυχε εν μέρει, αλλά ο σκόρερ Χοσέ Λεόν με προβολή πάνω στη γραμμή απομάκρυνε την μπάλα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr