Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: «Τρέχουν» τα μεταγραφικά

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 11:15

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των πρωταθλητών Ελλάδας έχει ξεκινήσει και τα ονόματα των Μιλιβόγιεβιτς, Ελ Αραμπί και Ζάχαβι πρωταγωνιστούν στα δημοσιεύματα του Τύπου.

Ολυμπιακός: «Τρέχουν» τα μεταγραφικά

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες αλλά άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού εξετάζουν την επόμενη ημέρα. Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο για επιστροφή του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς στον Πειραιά, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στο αρχικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Ο Σέρβος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας αλλά φέρεται να εξετάζει την αποχώρηση του, με τους Άγγλους να εμπλέκουν και την Κρίσταλ Πάλας του Μάρκο Σίλβα.


Την ίδια ώρα «τρέχει» η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο 35χρονος επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ώρες και φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές που «φωτογράφισαν» την παραμονή τους, με δημοσίευση στα social media όπου ανήρτησαν φωτογραφία με λεζάντα «το σήμα στην καρδιά». Η παραμονή του Ελ Αραμπί φαίνεται πάντως πως απομακρύνει τον Ζάχαβι από τον Πειραιά, καθώς ο Ισραηλινός φάνταζε ως ο αντικαταστάτης του Μαροκινού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.