Ποδόσφαιρο

Μέσι: «Η Αργεντινή είναι έτοιμη για όλα»

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 12:02

Η «αλμπισελέστε» εντυπωσίασε στην επικράτηση επί της Ιταλίας στο Finalissima, παρέμεινε αήττητη για 32ο διαδοχικό ματς και ο Αργεντινός σταρ έστειλε… μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση!

Μέσι: «Η Αργεντινή είναι έτοιμη για όλα»

Η Αργεντινή δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο «Γουέμπλεϊ» και με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ο 34χρονος επιθετικός μοίραζε... χαμόγελα και συγχαρητήρια μετά το τέλος του ματς, έχοντας άλλωστε κατακτήσει τίτλο για μόλις δεύτερη φορά με την φανέλα της Εθνικής ομάδας. «Ηταν ένας ωραίος τελικός. Δώσαμε ένα «γεμάτο» ματς, η εμφάνιση μας ιδίως στην επανάληψη ήταν εξαιρετική» τόνισε ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν και πρόσθεσε:

«Μπορούμε να προσθέσουμε και καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ηταν μια απόδειξη πως αυτή η ομάδα είναι έτοιμη για όλα. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψει ο ένας για τον άλλο. Η ομάδα δεν έχει χάσει τα τελευταία τρία χρόνια. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι ώστε να ειμαστε έτοιμοι στην έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr