Ποδόσφαιρο

Μοιράζει... άκυρα ο Ντιμπάλα!

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 12:58

Ο Αργεντινός επιθετικός δείχνει να περιμένει αποκλειστικά την Ιντερ και έχει ήδη αρνηθεί αρκετές προτάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μοιράζει... άκυρα ο Ντιμπάλα!

Η αποχώρηση μετά από επτά χρόνια από τη Γιουβέντους ήταν φορτισμένη για τον Πάουλο Ντιμπάλα και οι φωτογραφίες του με δάκρυα «έπαιξαν» σε όλα τα δημοσιογραφικά δίκτυα. Ο 28χρονος βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων και όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος έχει ήδη αρνηθεί προτάσεις καθώς προκρίνει την επιλογή της Ιντερ.

Η Ρόμα και ο Ζοσέ Μουρίνιο έχουν δημοσιοποιήσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, αλλά η προοπτική των «τζιαλορόσι» δεν φαίνεται να ενθουσιάζει τον Ντιμπάλα, που επιδιώκει να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους. Αρνητικός παρουσιάστηκε και στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Νιουκάστλ, παρότι η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον αγγλικό σύλλογο, άλλαξε τις οικονομικές υπηρεσίες. Τέλος, στο… κενό έπεσε τόσο η προσπάθεια της Ντόρτμουντ καθώς ο Αργεντινός δεν έδειξε διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα, όσο και της Σεβίλλης!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr