Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποχωρεί και με μπόνους ο Πογκμπά!

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 14:31

Ο Γάλλος μέσος αποχωρεί στο τέλος του μήνα και επισήμως από την αγγλική ομάδα λαμβάνοντας και μπόνους αφοσίωσης προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων στους φίλους των «κόκκινων διαβόλων».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποχωρεί και με μπόνους ο Πογκμπά!

Ο Πολ Πογκμπά αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεάλ, αν και η Γιουβέντους φαντάζει ως η επικρατέστερη να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του. Ο 29χρονος Γάλλος που αποχωρεί ως ελεύθερος από το «Ολντ Τράφορντ» θα λάβει μάλιστα 4,5 εκατ. ευρώ ως μπόνους αφοσίωσης, όπως υποστηρίζει η Daily Mail σε μια απόφαση που έχει σκορπίσει… γκρίνια στους φίλους της Γιουνάιτεντ!

Το συνολικό κόστος έτσι της παρουσίας του Πογκμπά στην Αγγλία θα αγγίξει τα 250 εκατ. ευρώ με την αγγλική εφημερίδα να κάνει λόγο για «απόλυτη προσβολή» προς τους φιλάθλους της ομάδας. Ο 29χρονος μέσος αποκτήθηκε το 2016 έναντι 110 εκατ. ευρώ και στην παρουσία της στο Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ περιορίστηκε στην κατάκτηση ενός Λιγκ Καπ και του Γιουροπα Λιγκ, ενώ αποτελεί βέβαια την ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη λίστα τίτλων των αγγλικών συλλόγων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr