Ποδόσφαιρο

Η Φαμαλικάο απέκτησε και επίσημα τον Αντρέ Σιμόες!

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 16:04

Η Φαμαλικάο έκανε επίσημα δικό της τον Αντρέ Σιμόες. Αφού προηγουμένως αγωνίσθηκε με μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΚ για μία εφταετία. 

Η Φαμαλικάο απέκτησε και επίσημα τον Αντρέ Σιμόες!

Ο Αντρέ Σιμόες ήταν το μεγάλο σύμβολο, αλλά και τεράστιος ηγέτης στην ομάδα της ΑΕΚ. Αφού βρέθηκε στους Κιτρινόμαυρους από το 2017. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, έδωσε τα πάντα και έβγαλε μεγάλο πάθος από μέσα του, με αποτέλεσμα να συνησφέρει στις μεγάλες επιτυχίες που έφτασε η ομάδα της Ένωσης. Αφού κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά έφτασε και στη μεγάλη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο τη φετινή σεζόν, για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ήταν μία πολύ μέτρια σεζόν. Αφού είχε πολλούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει λίγες συμμετοχές.

Έτσι με το τέλος της φετινής σεζόν, οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του Σιμόες και να γίνει παρελθόν από την ομάδα, όπου αγαπήθηκε πολύ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ψάξει αυτόματα ομάδα, όπου πολλές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Ωστόσο αυτή που του κέρδιζε ήταν η Φαμαλικάο με έδρα την Πορτογαλία. Μάλιστα στην τελευταία επταετία που παρέμεινε στην ομάδα της ΑΕΚ, κατέγραψε 226 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.