Ποδόσφαιρο

Ο Μάρκοβιτς κατήγγειλε τον Ολυμπιακό σε FIFA, UEFA για εργασιακό εκφοβισμό

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 17:12

Σε κόντρα με τους Πειραιώτες ήρθε ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός που ζητά να λυθεί το συμβόλαιο του, τουλάχιστον με όσα αναφέρουν ΜΜΕ της πατρίδας του

Ο Μάρκοβιτς κατήγγειλε τον Ολυμπιακό σε FIFA, UEFA για εργασιακό εκφοβισμό

Ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς έκανε καταγγελία στην FIFA και την UEFA αναφορικά με τον Ολυμπιακό κάνοντας λόγο για εργασιακό εκφοβισμό.

Μια υπόθεση που έρχεται να ταράξει κάπως τα νερά αφού ο Ολυμπιακός στο παρελθόν δεν είχε τέτοια θέματα. Με βάση τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ της Σερβίας ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς ενημέρωσε τις FIFA, UEFA για δύσκολες στιγμές που φέρεται να πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «telegraf.rs» αναφέρει πως ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος πως ο διεθνής άσος έχει συγκεντρώσει τόσο βίντεο όσο και άλλα επιπλέον... στοιχεία. Που αποδεικνύουν τα όσα ισχυρίζεται. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ίδιος ισχυρίζεται πως τον ανάγκαζαν να προπονείται μόνος του πρωινές ώρες και γενικά κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ο Μάρκοβιτς εδώ και καιρό ήταν εκτός της πρώτης ομάδας. Δεν έμπαινε καν αποστολές. Δεν ήταν στις προπονήσεις. Κάτι που έγινε κι ενώ ξεκίνησε τη σεζόν παίρνοντας ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Συνολικά κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές. Οι τρεις ήταν στο Κύπελλο Ελλάδας, με τελευταία την εκτός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό (3-2).
Την περσινή σεζόν έπαιξε επίσης και στα προκριματικά του Champions League με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η πλευρά του παίκτη εκφράζει αισιοδοξία και αναμένουμε την απόφαση της προσφυγής.

Ο Ολυμπιακός, μέχρι στιγμής, δεν είχε τοποθετηθεί επί του θέματος. Κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει στην πορεία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.