Ποδόσφαιρο

Τρομερή η Βραζιλία, διέλυσε την Νότια Κορέα!

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 17:19

Η Βραζιλία επικράτησε πολύ εύκολα 1-5 με αντίπαλο την Νότια Κορέα. Και έδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση ενόψει του Μουντιάλ το προσεχή Νοέμβριο στα γήπεδα του Κατάρ. 

Τρομερή η Βραζιλία, διέλυσε την Νότια Κορέα!

Η Βραζιλία ήταν σαρωτική, και είχε πολύ μεγάλη διάθεση απέναντι στην Νότια Κορέα. Αφού η παρέα του Νειμάρ έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες. Με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να φτάσει στο ευρύ 1-5.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για τους Βραζιλιάνους, αφού μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με δράστη τον Φρεντ. Στη συνέχεια είχαν και άλλες ευκαιρίες, ώστε να διπλασιάζουν τα τέρματα. Ωστόσο έπεσαν απάνω στο πολύ καλό τερματοφύλακα της Νότιας Κορέας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την μοναδική τους φάση, με αποτέλεσμα να πετύχουν την ισοφάριση στο 31ο λεπτό με τον Ui-Jo Huang.

Όμως για λίγο κράτησε η χαρά των Ασιατών, αφού οι Σελεσάο βρήκαν δεύτερο τέρμα στο 41ο λεπτό με τον Νειμάρ. Έτσι το τέλος του πρώτου μέρους, βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ και στο 1-2.

Το δεύτερο μέρος, ξεκίνησε πολύ καλά για τους Βραζιλιάνους. Αφού στο 57ο λεπτό έκαναν το 1-3 με χτύπημα πέναλτι του Νειμάρ. Ενώ στο 80ο λεπτό ο Κουτίνιο χρίστηκε και αυτός σκόρερ, διαμορφώνοντας το 1-4. Αλλά στο 90ο λεπτό ο Γκάμπρελ Ζεζούς πέτυχε το 1-5.

Έτσι με το τέλος της αναμέτρησης, η παρέα του Νειμάρ, έφτασαν σε μία άνετη φιλική επικράτηση, με αποτέλεσμα να δείξουν τις άγριες διαθέσεις τους ενόψει της τελικής φάσης για το Μουντιάλ το Νοέμβριο, στα γήπεδα του Κατάρ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr