Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους: Σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Ντι Μαρία!

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 18:15

Η Γιουβέντους θέλει διακαώς τον Ντι Μαρία, όπου έμεινε ελεύθερος από την Παρί. Αλλά το οικονομικό έχει φρενάρει μέχρι στιγμής την μεταγραφή του. 

Γιουβέντους: Σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Ντι Μαρία!

Η Γιουβέντους θέλει την φετινή περίοδο, να φτιάξει μία ομάδα με πολύ ικανούς, αλλά προπάντων έμπειρους ποδοσφαιριστές. Έτσι οι διοικούντες της Γηραίας Κυρίας, έχει ως στόχο να αποκτήσει πολύ γρήγορους παίκτες για την επιθετική γραμμή της. Για αυτό το λόγο ένας από τους κύριους στόχους είναι η απόκτηση του ικανότατου Ντι Μαρία.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής παρέμεινε ελεύθερος από τους Παριζιάνους, με αποτέλεσμα να συνεχίζει την καριέρα του σε ομάδα όπου ο ίδιος επιθυμεί.

Έτσι αρέσκεται πολύ που δείχνουν οι Ιταλοί τεράστιο ενδιαφέρον για τον ίδιο. Με αποτέλεσμα να τους αρέσει η προοπτική να δουλέψει ως ποδοσφαιριστής μία από τις καλύτερες ομάδες, όπου είναι η Γιουβέντους.

Οι διαπραγματεύσεις όμως κόλλησαν πολύ, κυρίως στο Οικονομικό. Αφού οι άνθρωποι της Γιουβέντους έκαναν πρόταση κοντά στα 5.500.000 ευρώ. Ενώ ο παίκτης θέλει μονοετές συμβόλαιο και 8.000.000 ευρώ. Όμως υπάρχει και η εναλλακτική η προσφορά όπου είναι αποφασισμένη να κάνει η ομάδα της Ιταλίας, δηλαδή διετές συμβόλαιο και 7.000.000 ευρώ.

Πλέον το επόμενο διάστημα, θα είναι πολύ ενδιαφέρον απάνω σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Αφού θα φανεί εάν θα έχουμε οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η εάν οι άνθρωποι της Γηραιάς Κυρίας εγκαταλείψουν αυτή την περίπτωση και πάνε σε άλλη όπου έχουν στην λίστα με τους υποψηφίους παίκτες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr