Ποδόσφαιρο

Βαρύ πρόστιμο ο Παναιτωλικός που έμεινε στη Super League - Έτοιμες για το μπαράζ Λαμία και Βέροια

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 19:16

Η ομάδα του Αγρινίου απέφυγε τα χειρότερα για την υπόθεση στοιχηματισμού που κατηγορήθηκε, με βάση την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ κι έτσι συνεχίζει στα μεγάλα σαλόνια, με τις Λαμία, Βέροια να ετοιμάζονται για τα μπαράζ.

Βαρύ πρόστιμο ο Παναιτωλικός που έμεινε στη Super League - Έτοιμες για το μπαράζ Λαμία και Βέροια

Ήταν η τελευταία εκκρεμότητα αυτή με τον Παναιτωλικό και την υπόθεση στοιχηματισμού που κατηγορήθηκε. Η Επιτροπή Δεοντολογία; της ΕΠΟ ωστόσο έβγαλε την απόφαση της. Που δεν ήταν πολύ βαριά για την ομάδα του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα τιμωρήθηκε με βαρύ πρόστιμο για την υπόθεση με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο. Θα πληρώσει 300.000 ευρώ. Στον Χρήστο Κουτσοσπύρο, που ήταν γενικός αρχηγός επιβλήθηκε ποινή 10 χρόνια απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Επίσης τιμωρήθηκε και με 40.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο Κουτσοσπύρος είχε παραδεχθεί πως στοιχημάτισε σε κίτρινη κάρτα στον Ντέρεκ Κορνέλιους στον αγώνα ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-4. Με τον Καναδό να έχει μετά τον συγκεκριμένο αγώνα υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα.

Κι έτσι ο Παναιτωλικός παραμένει στην Super League, αφού θα μπορούσε να είχε υποβιβαστεί. Την Δευτέρα (6/6) θα επικυρωθεί και η βαθμολογία των πλέι άουτ. Και στη συνέχεια θα οριστεί το μπαράζ της Λαμίας με την Βέροια, για μια θέση στην κατηγορία.

Η Λαμία θα τα δώσει όλα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Από την άλλη η Βέροια θα διεκδικήσει την άνοδο στη Super League. Κάτι που αρχικά έχασε από τα μπαραζ με τον Λεβαδειακό. Τώρα θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr