Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ επένδυσε στον Αντρέ Ρικάρντο [vid]

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 19:33

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Φαμαλικάο, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με το Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ επένδυσε στον Αντρέ Ρικάρντο [vid]

Ο Ζοζέ Μπότο, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ξέρει πολύ καλά την πορτογαλική αγορά. Έτσι, έχει ρίξει εκεί το βάρος για να πάρει παίκτες που γνωρίζει καλά, μειώνοντας τις πιθανότητες λάθους. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο 27χρονος αριστερός μπακ, Ράφα Σοάρες. Παράλληλα, όμως, έχει εντοπίσει και νεαρούς ποδοσφαιριστές με πολλές προοπτικές. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η επικείμενη απόκτηση του Αντρέ Ρικάρντο.

Από τις ακαδημίες της Μπενφίκα

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος από την Φαμαλικάο. Θα έρθει προσεχώς στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Στον οποίο θα υπογράψει συμβόλαιο για μια πενταετία (4+1 χρόνια). Ένας ποδοσφαιριστής που ήταν μέλος των Ακαδημιών της Μπενφίκα, από τις καλύτερες στην Πορτογαλία. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκε με την Φαμαλικάο. Το 2017 πήγε από την ακαδημία της Μπενφίκα στην αντίστοιχη της Μπράγκα, για να αγωνιστεί με την Κ19 της τελευταίας. Εν συνεχεία, βρέθηκε στην Κ23 της Φαμαλικάο και αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα Νέων της Πορτογαλίας.

Μεταγραφή-επένδυση

Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πώς με το… καλημέρα στον ΠΑΟΚ θα πάρει φανέλα βασικού και θα κάνει τη διαφορά. Ωστόσο, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που κάνει τη διαφορά στην ηλικία του και έχει πάρα πολλές προοπτικής. Επιπλέον, ο Δικέφαλος του Βορρά παίρνει έναν παίκτη που είναι ελεύθερος. Τον ξέρει καλά ο Ζοζέ Μπότο και είναι δεδομένο πώς πρόκειται για μια μεταγραφή-επένδυση για το μέλλον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.