Ποδόσφαιρο

Η… Blacklist του Εμπαπέ

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 20:09

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό πώς ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει συντάξει μια λίστα με παίκτες που δεν πρέπει να παραμείνει στην Παρί, όπως και ο Ποκετίνο.

Η… Blacklist του Εμπαπέ

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ναι μεν η παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ έσβησε τη… φωτιά που πήγε να ανάψει στη γαλλική πρωτεύουσα. Ωστόσο, μια νέα φαίνεται πώς θα ανάψει! Θα την… βάλει ο ίδιος ο Γάλλος σούπερ σταρ. Διότι σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Εμπαπέ έχει παραδώσει στη διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας μια λίστα με τα ονόματα 13 παικτών που δεν πρέπει να παραμείνουν στην Παρί. Το ίδιο και ο Μαουρίσιο Ποσετίνο.

Ο Νεϊμάρ και οι άλλοι

Αν για κάποιους παίκτες είχε φανεί εδώ και αρκετό καιρό πώς είναι στην πόρτα της εξόδου, τότε η «Blacklist» του Εμπαπέ βάζει… δύσκολα στη διοίκηση της Παρί. Διότι μέσα σε αυτή φιγουράρει και το όνομα του Νεϊμάρ, μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με τη καταλανική «Mundo Deportivo», τα 14 ονόματα είναι στην πόρτα της εξόδου για το φετινό καλοκαίρι. Πλην του Βραζιλιάνου, την ίδια μοίρα ενδέχεται να έχουν και οι Ικάρντι, Ντράξλερ, Κερέρ, Ντανίλο, Παρέδες, Ερέρα, Κουρζαβά, Σαράμπια, Μπερνάτ, Γκουέιγ, Νταγκμπά και Σέρχιο Ρίκο. Το ίδιο και ο Μαουρίτσιο Ποσετίνο.

Οι συζητήσεις Παρί-Εμπαπέ

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στη Γαλλία, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων του Κιλιάν Εμπαπέ με τη διοίκηση της Παρί Σεν Σερμέν, το θέμα αυτό έπεσε στο τραπέζι. Από τη μια ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του, από την άλλη οι απαραίτητες αλλαγές για να μπορέσει η πρωταθλήτριες Γαλλίας να πρωταγωνιστήσει στο Champions League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr