Ποδόσφαιρο

Λάτσιο-Σάρι: Ανανέωσαν την συνεργασίας τους μέχρι το 2025

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 19:55

Η Λάτσιο ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μαουρίτσιο Σάρι, μέχρι το 2025.

Λάτσιο-Σάρι: Ανανέωσαν την συνεργασίας τους μέχρι το 2025

Η Λάτσιο έπειτα από μία καλή σεζόν και με την κατάκτηση της 5ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα της Ιταλίας, ήρθε σε συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Σάρι για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον έμπειρο προπονητή να υπογράφει νέο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Στην πρώτη του χρονιά στο σύλλογο κατάφερε να πάρει η Λάτσιο ένα εισιτήριο για το Europa league, που όπως φαίνεται έπαιξε τον ρόλο του για την ανανέωση της συνεργασίας των 2 πλευρών.

Το συμβόλαιό του έμπειρου προπονητή με το club έληγε τον Ιούνιο του 2023. Οι Laziali ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, που θα κρατήσει τον Ναπολιτάνο προπονητή στο "Ολίμπικο" για άλλη μία διετία, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr