Ποδόσφαιρο

Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 20:31

Διάταξη 4-3-3 επέλεξε ο Γκουστάβο Πογιέτ στο πρώτο του επίσημο ματς, στον πάγκο της Ελλάδας, για την πρεμιέρα του Nations League.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία

H ώρα για την επίσημη πρεμιέρα του Γκουστάβιο Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας έφτασε. Στις 21:45 υπάρχει το ματς με την Βόρεια Ιρλανδία, στην εκκίνηση του Nations League. Εκτός έδρας ματς για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να επιλέγει διάταξη 4-3-3 για το εναρκτήριο ματς.

Οι επιλογές του Πογιέτ

Ο κόουτς της εθνικής ομάδας θα έχει τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, ενώ η τετράδα της άμυνας αποτελείται από τους Ρότα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Τσιμίκας. Στο κέντρο, οι Σιώπης, Μπουχαλάκης και Μάνταλος. Στη δεξιά πτέρυγα ο Μπακασέτας, στην αριστερή ο Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιακουμάκης. Με τον Έλληνα σέντερ φορ να εξαργυρώνει τις πολύ καλές του εμφανίσεις, φέτος, με τη Σέλτικ.

Μια αλλαγή…

Σε σχέση με το φιλικό του Μαρτίου κόντρα στην Ρουμανία, όπου η Ελλάδα είχε νικήσει 1-0, ο Πογιέτ προχώρησε μόλις σε μια αλλαγή. Ο Μπακασέτας είναι στο αρχικό σχήμα, αντί του Πέλκα. Τα άλλα δέκα πρόσωπα είναι τα ίδια. Στον πάγκο της ελληνικής, εθνικής ομάδας θα βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Μπάλντοκ, Τζαβέλλας, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάννης, Αλεξανδρόπουλος, Δουβίκας, Τζόλης, Παπανικολάου, Παυλίδης και Γιαννούλης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr