Ποδόσφαιρο

Η Κύπρος με το… αριστερό στο Nations League [vids]

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 20:56

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το Κόσοβο πέτυχε δύο γκολ στο β’ μέρος και πήρε το τρίποντο με 2-0.

Η Κύπρος με το… αριστερό στο Nations League [vids]

Η Κύπρος δεν τα κατάφερε στο ματς με το Κόσοβο. Στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα του δεύτερου ομίλου στην 3η κατηγορία του Nations League, η ομάδα του Ζιρές νίκησε 2-0 στη Μεγαλόνησο κι έκανε ιδανική αρχή στον όμιλο. Έχει, δε, τη σημασία του αυτό το αποτέλεσμα διότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κυριακή το Κόσοβο εκτός έδρας.

Υπεροχή χωρίς ουσία

Στα πρώτα 45 λεπτά η Κύπρος ήταν καλύτερη. Δημιούργησε αρκετές τελικές. Αλλά χωρίς να έχει την ουσία. Έξι τελικές, καμία στο τέρμα. Με πιο επικίνδυνη κατάσταση μπροστά στα καρέ του Μούριτς τη φάση του 41'. Ο Παπουλής με κάθετη πάσα βρήκε τον Αντωνίου, εκείνος γύρισε στον Σωτηρίου, αλλά το πλασέ του σέντερ φορ της Κύπρου, έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι! Στο 45' ο Σέγκροβα σούταρε, αλλά ο Μιχαήλ στην αριστερή του γωνιά έδιωξε σε κόρνερ.Είχε μεγάλη σημασία η δυστοκία των Κυπρίων στα πρώτα 45 λεπτά, όσον αφορά στην εξέλιξη και την τροπή του ματς.

Το Κόσοβο ήταν αποτελεσματικό

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς. Στα πρώτα λεπτά απείλησε με τους Καστράτι και Μουρίγκι, ως το 52'. Η Κύπρος έχασε μέτρα στο γήπεδο, το Κόσοβο πίεσε πολύ. Στο 56' ο Μιχαήλ έδιωξε στην προσπάθεια του Μπερίσα! Νέα ευκαιρία στο 59' με τον Σέγκροβα. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 65'.

Ο Μπερίσα με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 0-1, για το Κόσοβο που είχε 11 τελικές σε 20 λεπτά στο δεύτερο μέρος. Στο 72', κεφαλιά του Αλίτι, η μπάλα στον Αρτυματά και μετά στο δοκάρι! Το μακρινό σουτ του Πίττα στο 76' ήταν μια τελική για την Κύπρο. Για να φτάσουμε στο 78' που ο Σέγκροβα σημάδεψε σωστά για το 0-2.

Κύπρος (Νίκος Κωστένογλου): Μιχαήλ, Χ. Κυριάκου (66' Κατελάρης), Γκόγκιτς, Παναγιώτου, Αντωνίου (66' Φιλιώτης), Αρτυματάς, Κάστανος, Παπουλής (66' Πίττας), Ν. Ιωάννου (77' Κακουλλής), Τζιωνής (71' Λοΐζου), Π. Σωτηρίου.

Κόσοβο (Αλαίν Ζιρές): Μούριτς, Αλίτι, Κριέζιου, Ραχμανί, Καστράτι, Μπερίσα (76' Ντρέζεβιτς), Φαζίλι, Ιντρίτζι (70' Λοζάζ), Ραζίτσα, Σέγκροβα, Μουρίγκι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr