Ποδόσφαιρο

Χωρίς νικητή στη Σεβίλλη - Τρίποντο για την Τσεχία [vids]

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 23:59

Το ντέρμπι της ιβηρικής χερσονήσου δεν είχε νικητή (1-1). Τρίποντο των Τσέχων κόντρα στους Ελβετούς.

Χωρίς νικητή στη Σεβίλλη - Τρίποντο για την Τσεχία [vids]

Το μεγάλο ματς της Ισπανίας με την Πορτογαλία, στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», έληξε χωρίς νικητή. Έληξε ισόπαλο 1-1. Με την Ισπανία να χάνει πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Πορτογάλοι και στο φινάλε πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης που έκρινε τελικά το ματς της Σεβίλλης.

Ισοπαλία στην «ταυρομαχία»

Μια Ισπανία που έδειξε πώς ήταν καλύτερα στα σημεία, αλλά από την άλλη η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα. Η «φούρια ρόχα» απείλησε στο 3' με τον Γκάμπι, για να απαντήσουν οι Πορτογάλοι με τον Λεάο στο 18'. Στην κόντρα επίθεση των Ισπανών που ξεκίνησε από επίθεση των φιλοξενούμενων, ήρθε το 1-0. Ο Γκάμπι έβγαλε στα δεξιά για τον Σαράμπια, εκείνος γύρισε την μπάλα στον Μοράτα που τελείωσε ιδανικά τη φάση κι άνοιξε το σκορ στο 25'. Διπλή φάση με τον Σολέρ στο 29' για το 2-0!

Ο Αντρέ Σίλβα απείλησε στο 34' για τους Πορτογάλους, ενώ το πρώτο μέρος έκλεισε με το φάουλ του Σαράμπια στο 42'. Η ομάδα του Σάντος βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος. Απώλεσε την ευκαιρία για ισοφάριση στο 59' με τον Λεάο -του είπε όχι ο Ουνάι Σιμόν! Στο 64' ο Μοράτα σε τετ-α-τετ δεν πλάσαρε καλά. Στο 74' ήταν η σειρά του Σαράμπια να δει την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντιόγκο Κόστα. ‘Έτσι φτάσαμε στο 82'. Η κίνηση του Κανσέλο από τα δεξιά και το γύρισμά του για τον Ρικάρντο Χόρτα ήταν ιδανικά. Ο τελευταίος δεν αστόχησε μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Βατσλίκ και Μπράμπετς επικράτησαν του Τσούμπερ

Στην Πράγα, η Τσεχία πέτυχε μια σημαντική νίκη (2-1) κόντρα στην Ελβετία. Οι γηπεδούχοι είχαν στο αρχικό τους σχήμα τόσο τον Βατσλίκ του Ολυμπιακού όσο και τον Μπράμπετς του Άρη. Όσον αφορά στον Τσούμπερ της ΑΕΚ, ήταν στον πάγκο και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 68', στη θέση του Σο που ήταν ο μοιραίος για την Ελβετία. Ο Κούχτα άνοιξε το σκορ για τους Τσέχους στο 11' (1-0) μετά από τραγική αντίδραση της άμυνας των Ελβετών.

Με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή λάθη της άμυνας των Τσέχων, ο Οκαφόρ πέτυχε το 1-1 στο 44'. Στο 55', στο μακρινό σουτ του, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Σόμερ. Ωστόσο, στο 58' ο Σο αποδείχθηκε ο «αδύναμος κρίκος» για την Ελβετία. Στη σέντρα-σουτ από τα δεξιά του Γιάντκο, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του, άλλαξε πορεία και αιφνιδίασε τον Σόμερ για το τελικό 2-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr