Ποδόσφαιρο

Η «επέλαση» των Βορείων [vids]

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 00:27

Εκτός έδρας νίκες για Σουηδία και Νορβηγία. «Έβρεξε» γκολ στο Ισραήλ.

Η «επέλαση» των Βορείων [vids]

Στις αναμετρήσεις των ομίλων της Β’ κατηγορίας είχαμε δύο «διπλά» και μια ισοπαλία με πολλά γκολ. Οι δύο ομάδες από τη Βόρεια Ευρώπη επικράτησαν εκτός έδρας και ξεκίνησαν ιδανικά το φετινό Nations League.

Ο «νόμος» του Χάλαντ

Σε τρομερή κατάσταση είναι ο Νορβηγός σέντερ φορ. Μετά τη μεταγραφή του από την Ντόρτμουντ στην Μάντσεστερ Σίτι, έχει πάρει τα πάνω του. Ήταν ο άνθρωπος που καθόρισε, εν πολλοίς, το αποτέλεσμα στο ματς της Σερβίας με την Νορβηγία, στο Βελιγράδι. Αξιοποίησε ιδανικά το γύρισμα του Πέντερσον στο 26' και πέτυχε το 0-1. Στη συνέχεια, οι Σέρβοι πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις φάσεις που είχαν. Έτσι, το ματς έληξε με «διπλό» των Βορείων.

Σουηδική ανωτερότητα

Οι Σουηδοί είναι καλύτερη ομάδα από την Σλοβενία. Το απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στη Λιουμπλιάνα. Στο 39' κέρδισαν πέναλτι. Ο Φόρσμπεργκ ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» και πέτυχε το 0-1. Με τον Κουλουσέβσκι στο 90'+2, με εξαιρετική ατομική ενέργεια από τη δεξιά πλευρά, να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Όμπλακ, για το τελικό 0-2.

Πολλά γκολ στη Χάιφα

Ισραήλ και Ισλανδία προσέφεραν θέαμα και 4 γκολ στο ματς που έγινε στη Χάιφα. Ο Αμπάντα στο 25' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Αλλά στο 42' ο Χέλγκασον ισοφάρισε και το πρώτο 45λεπτο έληξε ισόπαλο 1-1. Ο Σίγκουρντσον στο 53' έφερε τα πάνω-κάτω. Με την Ισλανδία να παίρνει το προβάδισμα, κάνοντας την ανατροπή μέσα σε 11 λεπτά. Ωστόσο, το ματς δεν είχε τελειώσει ακόμα. Πράγματι, στο 84' ο Βίσμαν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα του Ρούναρσον και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr