Ποδόσφαιρο

Λουκάκου: Πιέζει για επιστροφή στην Ιντερ!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 11:32

Ο Βέλγος επιθετικός πασχίζει πλέον να αποχωρήσει από τη Τσέλσι επιθυμώντας διακαώς να ξαναφορέσει την φανέλα των «νερατζούρι».

Λουκάκου: Πιέζει για επιστροφή στην Ιντερ!

Ο Ρομέλου Λουκάκου το παίρνει… πάνω του για να καμφθούν οι αντιστάσεις των «μπλε» και να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή στο Μιλάνο. Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, ο 29χρονος επιθετικός παραβρέθηκε σε συνάντηση με τον CEO της Ιντερ, Μπέπε Μαρότι και παρουσία του ατζέντη του, Σεμπαστιάν Λεντούρ προθυμοποιήθηκε να… αναλάβει προσωπικά τις αρχικές διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών!

Ο Λουκάκου μετακινήθηκε πέρυσι από την Ιντερ στην Τσέλσι έναντι 115 εκατ. ευρώ αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που συνόδευαν την μεταγραφή του, σκοράροντας οκτώ φορές σε 26 συμμετοχές στην Premier League. Είχε άλλωστε προηγηθεί η εντυπωσιακή σεζόν με τους «νερατζούρι» με 24 γκολ σε 36 αγωνιστικές όπου ηγήθηκε ουσιαστικά στην επιστροφή σε τίτλους μετά από 11 χρόνια. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Βέλγος προσπαθεί να πείσει την Τσέλσι να συναινέσει στην μετακίνηση του έστω με μορφή δανεισμού καθώς η Ιντερ δεν δείχνει διατεθειμένη να μπει σε… πλειστηριασμό για την απόκτηση του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr