Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις! (pics, vid)

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 12:42

«Η φλόγα υπάρχει ακόμα» είναι το μοτο στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων των Καταλανών όπου αναγράφεται για πρώτη φορά και ο νέος χορηγός.

 

Μπαρτσελόνα: Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις! (pics, vid)

Δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τις εμφανίσεις για την σεζόν 2022-23. Οι νέες εμφανίσεις έχουν τις κλασικές μπλαουγκράνα ρίγες, με βάση έναν πιο σκούρο μπλε χρωματισμό ενώ στο κέντρο αναγράφεται η υπηρεσία streaming, Spotify που ως γνωστόν αποτελεί το νέο βασικό χορηγό. Ο χορηγός ένδυσης έλαβε έμπνευση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 που πραγματοποιήθηκαν στην Βαρκελώνη και χρησιμοποίησε το tagline: «Η φλόγα υπάρχει ακόμα».

«Πριν 30 χρόνια, η πόλη πραγματοποίησε ένα τεράστιο βήμα προς τον εκσυγχρονισμό με μια σειρά από έργα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς όμως να ξεχάσει τις ρίζες της. Στο ίδιο μήκος σκέψης, πορευτήκαμε και στον σχεδιασμό της νέας εμφάνισης» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Καταλανών στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr