Ποδόσφαιρο

Τελικός Champions League: Αιχμές και της Ρεάλ στην UEFA

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 13:47

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ζητά και επισήμως εξηγήσεις από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, για το… φιάσκο με την ετεροχρονισμένη έναρξη του τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τα επεισόδια των οπαδών με τις αστυνομικές αρχές.

 

Τελικός Champions League: Αιχμές και της Ρεάλ στην UEFA

Μια εβδομάδα μετά τον τελικό του Champions League και οι αντεγκλήσεις ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκομένους συνεχίζονται. Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε με την σειρά της σε επίθεση στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και ζητά απαντήσεις και εξηγήσεις όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση. Στο Παρίσι, ο τελικός ξεκίνησε με 35 λεπτά καθυστέρηση λόγω ετεροχρονισμένης άφιξης των Αγγλων φιλάθλων, ενώ αρκετοί εξ αυτών δεν είχαν εισιτήρια και συγκρούστηκαν με την αστυνομία που έκανε χρήση δακρυγόνων.

«Ζητούμε εξηγήσεις ώστε να βρεθούν οι υπεύθυνοι για τις αρνητικές σκηνές στο Παρίσι. Οι φίλαθλοι ήταν ανυπεράσπιστοι και στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν έδωσαν λόγο για επίθεση από τις αρχές. Οι φίλαθλοι μας αξίζουν απαντήσεις ώστε αυτές οι εικόνες να εξαφανιστούν από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό» έκλεισε η ανακοίνωση. Ο τελικός ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Αγία Πετρόπουλη αλλά μεταφέρθηκε στο Παρίσι λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr