Ποδόσφαιρο

Έτοιμος για το MLS ο Κιελίνι!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 14:04

Οι υπογραφές απομένουν για να ανακοινωθεί και επισήμως η συμφωνία του Τζόρτζιο Κιελίνι με την Λος Άντζελες FC.

Έτοιμος για το MLS ο Κιελίνι!

Ο 37χρονος Ιταλός αμυντικός αποχώρησε πρόσφατα από την Γιουβέντους μετά από σπουδαία καριέρα 17 ετών και αναζητούσε μια νέα πρόκληση. Τις τελευταίες εβδομάδες έγινε γνωστό ενδιαφέρον ομάδων από το MLS και οι φήμες επαληθεύτηκαν όπως χαρακτηριστικά ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα ντι Μάρζιο με αναρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο Κιελίνι συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή της Λος Άντζελες FC στο Λονδίνο στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ιταλίας με την Αργεντινή και οι δύο πλευρές έφθασαν σε συμφωνία και απομένουν πλέον μόνο οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του.

Ο Κιελίνι πραγματοποίησε 561 συμμετοχές με τους «μπιανκονέρι» σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 36 γκολ ενώ προσέφερε και 25 ασίστ. Στην σπουδαία θητεία του κατέκτησε 19 τίτλους με την Γιουβέντους, ανάμεσα τους και εννέα πρωταθλήματα Ιταλίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr