Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Μήνυμα παραμονής για ντε Γιονχ!

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 14:36

Νέο επεισόδιο στο… σήριαλ Ντε Γιονχ καθώς δεν απαιτείται η παραχώρηση του λόγω οικονομικών προβλημάτων σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των Καταλανών, Εντουαρντ Ρομέου.

 

Μπαρτσελόνα: Μήνυμα παραμονής για ντε Γιονχ!

Ο Ολλανδός μέσος έχει «συνδεθεί» με πολλούς συλλόγους και ιδίως με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κοκκινοι διάβολοι» έδωσαν τα… κλειδιά του μαγαζιού στον Ερικ τεν Χαγκ που συνεργάστηκε με επιτυχία με τον ντε Γιονγκ στον Αγιαξ και ο Τύπος δεν άργησε να πλάσει σενάρια επανένωσης τους. Αμφότεροι μάλιστα έχουν τοποθετηθεί, κρατώντας πάντως αποστάσεις και επιλέγουν την… διπλωματική οδό. Τα δημοσιεύματα έχουν βάση την προβληματική οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα αλλά τις τελευταίες ώρες υπήρξε και νέα διάσταση στο σήριαλ.

Ο αντιπρόεδρος των Καταλανών, Εντουαρντ Ρομέου τόνισε στην Sport. «Αν ο ντε Γιονχ φύγει, θα είναι για τεχνικούς λόγους. Ο αθλητικός διευθυντής Ματέου Αλεμάνι έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά. Το μισθολογικό κόστος έχει μειωθεί κατά 150 εκατ. ευρώ. Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά δεν είναι ακόμα αρκετό καθώς δαπανούμε 560 εκατ. ευρώ για μισθούς, όταν η Ρεάλ σπαταλά 400! Χρειαζόμαστε ακόμα σκληρές διαπραγματεύσεις».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr