Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία η συνεργασία ΑΕΚ-Μπρουνο Άλβες

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 20:00

Στην τελική ευθεία πριν την ανακοίνωση της συνεργασίας της  ΑΕΚ με τον Μπρουνο Άλβες

Στην τελική ευθεία η συνεργασία  ΑΕΚ-Μπρουνο Άλβες

Δεν μένει και πολύ σύμφωνα με τις πληροφορίες για την ανακοίνωση του Μπρούνο Άλβες στο νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αυτό που όλοι ουσιαστικά περιμένουν, είναι η τυπική αποδέσμευση του παίκτη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εν συνεχεία ο παίκτης αναμένεται να ανακοινώνει την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και εν συνεχεία η Ένωση να προχωρήσει στην ανακοίνωση της πρόσληψής του πιθανότατα στο πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Η θέση που θα πάρει στην Ένωση σας πόστο που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ. Σε πρώτη φάση οι αρμοδιότητες του θα έχουν να κάνουν περισσότερο με τη λειτουργία της ομάδας και θα είναι κοντά σε αυτή.

Η θέση του και οι αρμοδιότητές του στην Ένωση θα εξελιχθούν σίγουρα με την παρουσία του κοντά στην ομάδα και στους αγώνες να είναι κεντρική.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.