Ποδόσφαιρο

Πάει Ίντερ ο Μικιταριάν

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 20:09

Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός μετά από τρία χρόνια στην Ρόμα είπε «όχι» για ανανέωση και θα μετακομίσει όπως όλα δείχνουν στο Μιλάνο.

Πάει Ίντερ ο Μικιταριάν

Ο Χένρικ Μικιταριάν αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, καθώς ο Αρμένιος άσος ενημέρωσε τη Ρόμα ότι δεν θα αποδεχθεί την προσφορά τους για την ανανέωση του συμβολαίου του

Το συμβόλαιο τoυ 33χρονου ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι και η Ρόμα το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε μεγάλες προσπάθειες για να το ανανεώσει, κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό.

Ένας από τους λόγους που Μικιταριάν απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Ρόμα, είναι ότι θέλει να παίξει στο Champions League και αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια στην κυπελλούχο Ιταλίας, Ίντερ.

Κατόπιν τούτου, η Ίντερ θα τον υποδεχθεί στο ρόστερ της που από την αρχή του είχε καταθέσει υψηλότερη προσφορά, με τον έμπειρο επιθετικό μέσο να συνεχίζει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη φορά στην ομάδα του Μιλάνου.

Ο Αρμένιος άσος πραγματοποίησε συνολικά 117 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρόμα, σκοράροντας 29 γκολ και μοιράζοντας 28 ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

Πάει Ίντερ ο Μικιταριάν