Ποδόσφαιρο

«Τρίποντα» για Καζακστάν και Λετονία [vids]

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 21:10

Επικράτησαν, εντός έδρας, 2-0 του Αζερμπαϊτζάν και 3-0 της Ανδόρας, αντίστοιχα, στην πρεμιέρα τους στο Nations League.

«Τρίποντα» για Καζακστάν και Λετονία [vids]

Με νίκες ξεκίνησαν το Nations League τόσο το Καζακστάν όσο και η Λετονία. Οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα. Με αποτέλεσμα να επικρατήσουν στις αναμετρήσεις κόντρα σε Αζερμπαϊτζάν και Ανδόρα.

«Καθάρισε» ο Αϊμπέτοφ

Στην «Αστάνα Αρένα» το ματς είχε καλό ρυθμό. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, αν και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις. Θα μπορούσε να υπάρχει σκορ και να μην λήξει το πρώτο 45λεπτο με αποτέλεσμα 0-0. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Χρειάστηκαν μόλις 15 λεπτά για να «τελειώσουν» το ματς.

Στο διάστημα ως το 60ό λεπτό το σκορ δεν ήταν απλά 1-0. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα το ματς είχε γίνει ήδη 2-0. Κι αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Με τον Αϊμπέτοφ να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, αρχικά στο 50' και στη συνέχεια στο 60'. Με τα γκολ του έγινε το σκορ 2-0 και έτσι έληξε το ματς.

Ανώτερη η Λετονία

Στη Ρίγα, η Λετονία αξιοποίησε τον παράγοντα έδρα και πήρε μια άνετη -όπως δείχνει και το τελικό σκορ- νίκη κόντρα στην Ανδόρα. Το γρήγορο γκολ που σημείωσαν οι γηπεδούχοι με τον Ουλντρίκις στο 9' έκανε το έργο τους πιο εύκολο. Ο ίδιος στο 77' πέτυχε και δεύτερο, προσωπικό τέρμα, με το οποίο η εθνική του ομάδα «κλείδωσε» τη νίκη. Ακολούθησε ένα ακόμα, από τον Ικάουνιεκς στο 85', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για το τελικό 3-0 των Λετονών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr