Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Aποδείχτηκε ότι ενωμένοι νικάμε

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 22:45

Η ομάδα του Παναιτωλικού έβγαλε ανακοίνωση για τη  δικαστική «μάχη» και έδωσαν ευχαριστώντας σε όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην ομάδα..

Παναιτωλικός: Aποδείχτηκε ότι ενωμένοι νικάμε

Ο Παναιτωλικός δικαιώθηκε από την επιτροπής δεοντολογίας με την οποία απαλλάχθηκε για την υπόθεση στοιχηματισμού του Κουτσοσπύρου στο ματς με τον ΟΦΗ και θα θα βρίσκεται και τη σεζόν 2022-23 στη Super League 1.

Η ομάδα του Παναιτωλικού έβγαλε ανακοίνωση για τη δικαστική «μάχη» και έδωσαν ευχαριστώντας σε όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην ομάδα..

Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΙΚΑΜΕ! Ενωμένοι πάμε για τις επόμενες νίκες!», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Αγρινιώτες.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Εξ’ αρχής είχαμε εκφράσει την βεβαιότητα ότι θα επιβεβαιωθεί ξανά το ήθος και η ακεραιότητα της ομάδας μας, όπως επίσης ότι ο Παναιτωλικός θα βγει νικητής και πιο δυνατός από την περιπέτεια που επιχείρησαν να τον εμπλέξουν.

Μετρήσαμε φίλους και ήταν τόσοι πολλοί εκείνοι που διατράνωσαν την πίστη τους για την καθαρότητα του Παναιτωλικού. Φίλαθλοι απ’ όλοι την Ελλάδα, χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες, εκπρόσωποι αρχών και φορέων, φυσικά πρόσωπα, πήραν ξεκάθαρη θέση και δημιούργησαν μια μεγάλη ασπίδα. Τους ευχαριστούμε.

Δηλώσαμε την εμπιστοσύνη μας στη δικαιοσύνη και με την αρωγή των έγκριτων νομικών μας, επιβεβαιώθηκε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και επικυρώθηκε με την απόφασή της, ότι ο Παναιτωλικός ήταν, είναι και θα παραμείνει Αθλητικός, Πολιτιστικός και Φιλεκπαιδευτικός Οργανισμός, με αρχές και αξίες τις οποίες πιστά υπηρετεί στην 96χρονη πορεία του.

Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, με στόχο να δυναμώνουμε κάθε ημέρα, δίνοντας χαρά και υπερηφάνεια στους φιλάθλους μας. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΙΚΑΜΕ! Ενωμένοι πάμε για τις επόμενες νίκες!

https://www.panetolikos.gr/enomenoi-nikame/

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

Παναιτωλικός: Aποδείχτηκε ότι ενωμένοι νικάμε