Ποδόσφαιρο

Ο ρόλος του Μακρόν στην παραμονή Εμπαπέ στο Παρίσι

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 23:28

Ο πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε με τον συμπατριώτη του επιθετικό, οι οποίες βοήθησαν στην παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ρόλος του Μακρόν στην παραμονή Εμπαπέ στο Παρίσι

Η ιστορία με την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Κιλιάν Εμπαπέ μοιάζει με σίριαλ. Διότι κάθε ημέρα που περνά όλο και κάτι νέο βγαίνει στο… φως! Τη μία η «μαύρη λίστα» του Γάλλου επιθετικού. Την άλλη πώς μένει ο Ποσετίνο, την άλλη πώς φεύγει. Το τελευταίο, όμως, δεν βγήκε ούτε από την πλευρά του επιθετικού της Παρί, ούτε από τα ΜΜΕ. Το αποκάλυψε ο πρώτος πολίτης της Γαλλίας.

Ο ρόλος του Μακρόν

Ο Εμμανουέλ Μακρόν παραδέχθηκε πώς είχε συζητήσεις με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή για το μέλλον του. Συζητήσεις για να πάρει την απόφαση και να παραμείνει κάτοικος Παρισιού για άλλα τρία χρόνια. Ο πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας μίλησε με τον Γάλλο σούπερ σταρ των Παριζιάνων και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πειστεί και να επιλέξει την Παρί, αφήνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης στα… κρύα του λουτρού!

Η προεδρική συμβουλή

Η τοποθέτηση του Γάλλου Προέδρου, πάντως, ήταν πολύ προσεκτική. Με τον Εμμανουέλ Μακρόν να τονίζει: «Σας διαβεβαιώνω ότι δεν επεμβαίνω σε καμία μεταγραφή. Είμαι, όπως κάθε πολίτης, όσον αφορά τον αθλητισμό. Είχα μια συζήτηση με τον Κιλιάν Εμπαπέ, απλώς για να τον συμβουλέψω να μείνει στη Γαλλία. Είναι υποχρέωση ενός Προέδρου να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας του».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr