Ποδόσφαιρο

Η Δανία «σόκαρε» το Παρίσι [vid]

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 23:44

Με δύο γκολ του Κορνίλιους (68', 88') οι Δανοί νίκησαν 2-1 την Γαλλία που είχε προηγηθεί με τον Μπενζεμά (51').

Η Δανία «σόκαρε» το Παρίσι [vid]

Ματσάρα έγινε στο «Stade de France». Με τη Δανία μεγάλη νικήτρια στο ματς με τη Γαλλία. Και τί νικήτρια; Νικήτρια με ανατροπή. Οι Βόρειο-Ευρωπαίοι έκαναν άνω-κάτω το Παρίσι. Με μια εντυπωσιακή ανατροπή στο τελευταίο 25λεπτο της αναμέτρησης. Και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρέας Κορνίλιους. Πέτυχε τα δύο γκολ των Δανών που επικράτησαν 2-1.

Ο ασταμάτητος Μπενζεμά

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς γκολ για καμία από τις δύο ομάδες. Όμως αμφότερες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Με το αποτέλεσμα 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά, οι Γάλλοι πίεσαν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Στο 51' κατάφεραν να σκοράρουν. Με ποιόν άλλον; Ο συνήθης ύποπτος των τελευταίων εβδομάδων για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Ο Καρίμ Μπενζεμά μετά τα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, βρήκε δίχτυα και με την εθνική του ομάδα.

Τα «χτυπήματα» του Κορνήλιους

Ωστόσο, οι Δανοί παρότι ήταν πίσω στο σκορ «κυνήγησαν» το ματς. Με τον Αντρέας Κορνίλιους να κάνει τη ζημιά. Αρχικά στο 68' ήταν εκείνος που ισοφάρισε (1-1) για να έρθει στο 88' και να σκοράρει εκ νέου για το 1-2, σοκάροντας τους Γάλλους στο γήπεδο και την εξέδρα. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και η Δανία έκανε το «μπαμ» στην πρεμιέρα του φετινού Nations League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr