Ποδόσφαιρο

Σούπερ Αυστρία - «Διπλά» για Σλοβακία και Μολδαβία [vids]

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 23:57

Εξαιρετική εμφάνιση των Αυστριακών στο ντεμπούτο του Ράνγκλιφ και νίκη 3-0 στην Κροατία. Εκτός έδρας τρίποντα για Σλοβάκους και Μολδαβούς.

Σούπερ Αυστρία - «Διπλά» για Σλοβακία και Μολδαβία [vids]

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για την εθνική ομάδα της Αυστρίας. Με τον Ραλφ Ράνγκλιφ πλέον στον πάγκο της. Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ιδανική πρεμιέρα. Απίθανη εμφάνιση και νίκη 3-0 κόντρα στους Κροάτες, στο Όσιγιεκ. Οι Αυστριακοί δεν χρειάστηκαν ούτε μια ώρα για να βάλουν τρία γκολ και να φτάσουν σε μια επιβλητική επικράτηση. Ο Αρναούτοβιτς άνοιξε το δρόμο για το μεγάλο «διπλό» στο 41'. Εν συνεχεία, μέσα σε τρία λεπτά άλλα δύο γκολ. Στο 54' ο Γκρέγκοριτς ανέβασε το σκορ στο 0-2, για να έρθει ο Σάμπιτσερ στο 57' και να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

«Καθάρισαν» οι Σλοβάκοι

Η Λευκορωσία δεν έδωσε εντός συνόρων το ματς με την Σλοβακία. Θυμίζουμε πώς η UEFA έχει επιβάλλει κυρώσεις και στην συγκεκριμένη χώρα λόγω της εμπλοκής της, στην εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. Έτσι, η αναμέτρηση διεξήχθη επί σερβικού εδάφους. Στο Νόβι Σαντ. Με τους Σλοβάκους να παίρνουν το τρίποντο. Όπως αποδείχθηκε τελικά, ένα γκολ ήταν αρκετό. Με σκορ 1-0 νίκησαν τους Λευκορώσους. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Σούσλοφ, στο 61'.

Οι Μολδαβοί το «τρίποντο»

Η αναμέτρηση του Βαντούζ είχε νικητή. Μάλιστα, η ομάδα που επικράτησε το έκανε με άνεση. Καθαρό «τρίποντο» για τους Μολδαβούς με 2-0 κόντρα στο Λιχτενστάιν. Ο Νικολαέσκου με πέναλτι, μόλις στο 5', άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1). Ένα σκορ που έμεινε ως τις καθυστερήσεις. Εκεί, ο Μπόλοχαν πέτυχε και το δεύτερο γκολ των Μολδαβών στο 90'+2 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr