Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Το απίθανο τέρμα του Μπενζεμά κόντρα στη Δανία

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 10:39

Μπορεί η ομάδα του να δέχθηκε και την ανατροπή-ήττα στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά ο Καρίμ Μπενζεμά έκλεψε ξανά την παράσταση.

UEFA Nations League: Το απίθανο τέρμα του Μπενζεμά κόντρα στη Δανία

Απολαυστικός για μία ακόμη φορά ο Γάλλος σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του για το νέο Nations League, και αυτό φρόντισε φυσικά να γίνει με φανταστικό τρόπο.

Τρύπωσε στην αντίπαλη περιοχή, υποδέχτηκε την μπάλα με ωραίο τρόπο και στη συνέχεια χόρεψε την άμυνας της Δανίας προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα του Σμάιχελ.

Ο Μπενζεμά συνεχίζει και δείχνει πως βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και πως διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Η Χρυσή μπάλα λογικά δεν είναι μακριά για την Γάλλο σταρ.

Δείτε το γκολ του Μπενζεμά και τις φάσεις του αγώνα:

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr