Ποδόσφαιρο

Ο Φαρκέ θα αναλάβει την Γκλάντμπαχ!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 18:03

Η Γκλάντμπαχ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Φαρκέ για την θέση του προπονητή, μέχρι το Καλοκαίρι του 2025. 

Ο Φαρκέ θα αναλάβει την Γκλάντμπαχ!

Η Γκλάντμπαχ την φετινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ άσχημη σεζόν, στο πρωτάθλημα της Γερμανίας. Αφού κατέλαβε τη 10η θέση στη κατάταξη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάρει κάποιο από τα Ευρωπαικά εισιτήρια της ερχόμενης σεζόν.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν να λήσουν το συμβόλαιο του Χιούτερ, με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσουν με τον Φαρκέ. Ο οποίος την περασμένη σεζόν ανέλαβε τα ηνία της Νόριτς, ωστόσο έφερε πολλά άσχημα αποτελέσματα και έφυγε από τα Καναρίνια. Έτσι ξεκίνησε για την επόμενη ομάδα. Με τους ανθρώπους της Γκλάντμπαχ, να δείχνουν το μεγάλο ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του. Με αποτέλεσμα να γίνει ο νέος προπονητής της Γερμανικής ομάδας, όπου θα καθίζει μέχρι και το Καλοκαίρι του 2025.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr