Ποδόσφαιρο

Nations League: Νικηφόρα πρεμιέρα για την Αρμενία!

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022 - 18:18

Η Αρμενία πέτυχε μεγάλη νίκη στην έδρα της, με 1-0 απέναντι στην Ιρλανδία. Και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο Nations League. 

Nations League: Νικηφόρα πρεμιέρα για την Αρμενία!

H Αρμενία ήταν ορεξάτη με μεγαλύτερη διάθεση, για την νίκη απέναντι στην Ιρλανδία. Με αποτέλεσμα να φτάσει στο 1-0. Και να έχει μία πολύ πετυχημένη πρεμιέρα στο φετινό Nations League.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όσες φορές βγήκε μπροστά στην επίθεση, έπεσε απάνω στην πολύ καλή και εκπληκτική άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι το πρώτο μέρος, έληξε ισόπαλο με 0-0 απέναντι σε δύο αντιπάλους οι οποίοι έδειξαν φοβισμένοι.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρμένιοι μπήκαν πολύ καλύτερα και δυνατά από ότι οι Ιρλανδοί, προηγήθηκαν στο 50ο λεπτό με τον Χαμπαρτσουμιάν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με την τρομερή στήριξη του κόσμου της, συνέχιζαν να πιέσουν τον αντίπαλο, αλλά χωρίς να πραγματοποιούν κάποια αξιόλογη φάση. Ωστόσο το πολυπόθητο τέρμα ήρθε στο 74ο λεπτό με δράστη τον Σπέρτσιαν, μετά από μία πολύ όμορφη ατομική ενέργεια.

Έτσι στα εναπομείναντα λεπτά που απέμειναν, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν μία μεγάλη αντίδραση να βρουν το τέρμα, αλλά και την ισοφάριση στο σκορ. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν τα κατάφεραν. Έτσι στο τέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην τεράστια αυτή νίκη, με αποτέλεσμα να μπουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο στους ομίλους του Nations League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr