Ποδόσφαιρο

Nations League: Ποδαρικό με 4αρα η Τουρκία και μεγάλη νίκη για το Μαυροβούνιο

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 00:06

Nations League: Νίκες για Τουρκία που διέλυσε τα Νησιά Φερόε με 4αρα και για Μαυροβούνιο κόντρα στη Ρουμανία με 2-0.

Nations League: Ποδαρικό με 4αρα η Τουρκία και μεγάλη νίκη για το Μαυροβούνιο

Μαυροβούνιο – Ρουμανία 2-0

Ποδαρικό με το... δεξί έκανε το Μαυροβούνιο καθώς επικράτησε 2-0 της Ρουμανίας στον πρώτο αγώνα του 3ου ομίλου για την β΄ κατηγορία του Nations League και συνέχισε με νίκες, ύστερα από εκείνη του Μαρτίου κόντρα στην Ελλάδα.

Η ομάδα του Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τελικά βρήκε το γκολ στο 66' της συνάντησης με τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό της (έστω κι αν αγωνίζεται στη Νότια Κορέα), τον Στέφαν Μουγκόσα. Στο 84', σε μία κόντρα από αριστερά και κακή αντίδραση της άμυνας των Ρουμάνων, ο Αντρίγια Βούκτσεβιτς συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ.

Τουρκία – Νησιά Φερόε 4-0

Στη League C και τον 1ο όμιλο, η Τουρκία επιβλήθηκε με 4-0 των Νησιών Φερόε στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα αρκετά μονόπλευρο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Κουντζ μπήκαν αποφασισμένοι στο χορτάρι του «Φατίχ Τερίμ».

Οι Τούρκοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. ΄Εκεί που έδειχνε να κρατάει η άμυνα των Νήσων για το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ, με τον Τζενγκίζ Ουντέρ να κάνει το 1-0 στο 37ο λεπτό. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-0 με τους Τούρκους να δείχνουν ικανοί πάντως για περισσότερα τέρματα.

Σε ακόμη μία αντεπίθεση ήρθε το 2-0 με τον Χαλίλ Ντερβίσογλου στο 47' κι ενώ ο Ουντέρ σκόραρε ξανά σε αντεπίθεση λίγο αργότερα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το 3-0 ήρθε σε στημένη φάση (από κόρνερ) με κεφαλιά του Σερντάρ Ντουρσούν στο 82’ .

Το τελικό σκόρ 4-0 διαμορφώθηκε 2 λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ του Μερίχ Ντεμιράλ. Πολλά το γκολ για τους Τούρκους, που κράτησαν κάβα και για τα επόμενα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr