Ποδόσφαιρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Έρικσεν!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 08:49

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει το Δανό Κρίστιαν Έρικσεν. Ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Αγγλική Μπρέντφορντ. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Έρικσεν!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ο άνθρωπος που πέρυσι το Καλοκαίρι στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα όπου διεξήχθη, είχε πάθει ανακοπή καρδιάς στον αγώνα της χώρας του απέναντι στην Φινλανδία. Με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του για λίγα λεπτά. Ωστόσο μετά από λίγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά τα όσα που έγιναν, αλλά ο Επιθετικός ποδοσφαιριστής δεν τα έβαλε κάτω. Και κατάφερε να επανέλθει πίσω στους αγωνιστικούς χώρους.

Μάλιστα η ομάδα που του προσέλκυσε, αλλά και ενδιαφέρθηκε ήταν η Αγγλική Μπρέντφορντ. Με την οποία αγωνίσθηκε, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μεγάλες εμφανίσεις και να τη βοηθήσει να έχει μία εύκολη παραμονή.

Έτσι με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, οι άνθρωποι της Μπρέντφορντ, όντας ευχαριστημένοι του πρότειναν ανανέωση συνεργασίας. Ωστόσο υπάρχουν και ομάδες, όπου ενδιαφέρθηκαν για αυτόν, όπως είναι η Τότεναμ, η Έβερτον, αλλά και τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα οι Κόκκινοι διάβολοι, μπήκαν πολύ δυνατά για την απόκτηση του. Αφού προσέλκυσαν για τα καλά το Δανό ποδοσφαιριστή και πλέον όλα είναι στη κρίση του ποδοσφαιριστή, σε ποια ομάδα θα συνεχίζει την ποδοσφαιρική καριέρα του από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, η εάν θα γίνει η απόλυτη ανατροπή, ώστε να ανανεώσει και συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλική Μπρέντφορντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr