Ποδόσφαιρο

Η Ομόνοια έκανε δικό της τον Μπρούνο από τη Σέριφ!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 09:19

Η Ομόνοια απέκτησε και επίσημα τον Μπρούνο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίσθηκε με τεράστια επιτυχία στη Σέριφ Τίρασπολ από την Μολδαβία. 

Η Ομόνοια έκανε δικό της τον Μπρούνο από τη Σέριφ!

Ο Μπρούνο ήταν ένας από τους πολύτιμους και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπου πέρασαν από την ομάδα της Σέριφ Τίρασπολ. Καθώς βοήθησε στα μέγιστα στις εκπληκτικές πορείες που έκαναν στους ομίλους του Champions League όπου πέτυχαν πολύ σπουδαίο διπλό με 1-2 μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αλλά και στα Νοκ Άουτ στο Θεσμό του Europa League. Επίσης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, στην κατάκτηση του μεγάλου στόχου, όπου ήταν το Nταμπλ.

Πλέον ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, ολοκληρώθηκε αυτόματα και το συμβόλαιο του. Έτσι μετά από απόφαση του, δεν θέλησε να συνεχίζει στην ομάδα της Μολδαβίας. Αφού ήθελε να συνεχίζει σε κάποια άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική καριέρα του.

Έτσι η ομάδα, όπου τον προσέλκυσε ήταν η Κυπριακή Ομόνοια. Με την οποία τα βρήκε κατευθείαν, με αποτέλεσμα να υπογράψει διετές συμβόλαιο, ώστε να γίνει επίσημα παίκτης του συγκεκριμένου συλλόγου.

Στο παρελθόν μάλιστα, αγωνίσθηκε και σε ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος, όπως είναι ο Άρης, ο Ατρόμητος, αλλά και ο Ολυμπιακός.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.