Ποδόσφαιρο

Σοκάριστική η ιατροδικαστική έκθεση για τον Άλκη Καμπανό (vids)

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 14:28

Ο Άλκης Καμπανός έγινε θύμα της οπαδικής βίας και η ιατροδικαστική εξέταση σοκάρει με τα όσα αναφέρονται σχετικά.

Σοκάριστική η ιατροδικαστική έκθεση για τον Άλκη Καμπανό (vids)

Οι λεπτομέρειες σοκάρουν και δείχνουν την βιαιότητα της δολοφονικής επίθεσης. Ο Άλκης Καμπανός είχε πάνω από 30 τραύματα στο σώμα του. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον άτυχο φίλαθλο του Άρη συγκλονίζουν. Κάτι που αναμένεται να γίνει και με την δίκη, στην οποία κατηγορούμενοι είναι 12 οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα αναφέρει το πόρισμα, ο Άλκης Καμπανός είχε πάνω από 30 τραύματα στο σώμα του. Τα τέσσερα από αυτά ήταν στο κεφάλι και δυο ήταν ρωγμώδη κατάγματα. Η ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο θάνατος του άτυχου 19χρονου ήταν συνδυασμός των τραυμάτων που προκάλεσαν τα χτυπήματα από δρεπάνι, μαχαίρι και λοστό.

«Δεν ξέρω πώς θα νιώσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους του παιδιού μου, απέναντί μου. Όλες οι εικόνες είναι ακόμη νωπές στο μυαλό μου. Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ, δεν νιώθω έτοιμος», είπε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού.

Η στυγερή δολοφονία του παιδιού του, έγινε την 1η Φεβρουαρίου και συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Δικηγόρος της οικογένειας είναι ο Αλέξης Κούγιας. Που αναφέρθηκε στην προανάκριση και την δίκη. Τόνισε πως κανείς από τους 12 κατηγορούμενος δεν έχει παραδεχθεί τίποτα και δεν έχουν ζητήσει ούτε μια συγγνώμη.

«Η οικογένεια του Άλκη Καμπανού θα ζητήσει από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κο Παναγιωτόπουλο άμεσα να συνεργαστεί με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κο Πλιώτα, ώστε χωρίς χρονοτριβή και μετά την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος από το Δικαστικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης η δίκη να προσδιοριστεί προς εκδίκαση στην Αθήνα για λόγους ασφάλειας. Των μελών της οικογένειας Καμπανού, των Δικαστών, των Ενόρκων και των μαρτύρων. Όπως έγινε με άλλες δίκες με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη δίκη Τοπαλούδη και τη δίκη Ζωνιανών». αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.