Ποδόσφαιρο

Μίλαν και Γιουβέντους θέλουν τον Κρίστιαν Πούλισικ!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 11:01

Η Μίλαν και η Γιουβέντους ενδιαφέρονται για τον 23χρονο Κρίστιαν Πούλισικ. Ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Αγγλική Τσέλσι. 

Μίλαν και Γιουβέντους θέλουν τον Κρίστιαν Πούλισικ!

Ο Κρίστιαν Πούλισικ είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι πολύ γρήγορος, έχει εξαιρετικά πόδια και μάλιστα έχει το χαρακτηριστικό να είναι πολύ τεχνίτης με την μπάλα στα πόδια.

Ο 23χρονος Κροάτης ποδοσφαιριστής, είναι μέλος της Τσέλσι από το 2019. Ενώ είναι μεγάλο κομμάτι με πολλές ισάριθμες επιτυχίες, όπου σημαντικότερη ήταν η κατάκτηση του Champions League τη σεζόν 2021 απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο το τελευταίο χρόνο δεν είναι πολύ ευχαριστημένος από τον Τούχελ, καθώς δεν τον δίνει πολύ χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα να δείχνει τάσεις φυγής από τους Λονδρέζους.

Έτσι πολλές Ιταλικές ομάδες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Κροάτη ποδοσφαιριστή, όπως είναι η Γιουβέντους, αλλά και η Μίλαν. Με τις δύο αυτές ομάδες να είναι έτοιμες να χτυπήσουν την πόρτα των Λονδρέζων για να διαπραγματευτούν για τον πολύ ταλαντούχο Κρίστιαν Πούλισικ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr