Ποδόσφαιρο

Οι δέκα κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές που ο Ροναλντίνιο συγκλόνισε τον πλανήτη (vid)

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 15:56

Σε ένα βίντεο χώρες οι καλύτερες στιγμές μαγείας από αυτές που πρόσφερε ο Βραζιλιάνος σταρ με την στρογγυλή θεά

Οι δέκα κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές που ο Ροναλντίνιο συγκλόνισε τον πλανήτη (vid)

Ο Ροναλντίνιο πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στο ποδόσφαιρο και φυσικά είναι πολλά τα κατορθώματα που κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει.

Βέβαια η άστατη ζωή εκτός γηπέδων δεν άφησε τον Ροναλντίνιο να κάνει τον κύκλο του όπως θα έπρεπε. Η πτώση του ήταν απότομη. Αλλά πρόλαβε να αφήσει μαγικές στιγμές στον χώρο της στρογγυλής θεάς.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρέμιο και το καλοκαίρι του 2001 η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Σε δύο χρόνια που φόρεσε την φανέλα της έκανε πολλά και εντυπωσιακά. Με αποτέλεσμα να γίνει πιο γνωστός στην Ευρώπη. Και να κάνει την Μπαρτσελόνα να τον διεκδικήσει. Με αποτέλεσμα τον Ιούλιο του 2003 να τα βρει με την γαλλική ομάδα στα 32,5 εκατ. ευρώ. Και να τον φέρει στην Βαρκελώνη.

Ντελίριο ενθουσιασμού για τους καταλανούς που θεώρησαν πως βρήκαν το νέο Ριβάλντο. Για να κάνει μαγικά κόλπα και να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες.

Τα πρώτα χρόνια ήταν όλα εξαιρετικά. Μίλαγε της μπάλας και το ένα γκολ έμπαινε μετά το άλλο. Εντυπωσιακές οι στιγμές που χάρισε. Κάπου όμως άρχισε να το χάνει εκτός γηπέδου.

Κι έτσι βρέθηκε η Μίλαν να τον πάρει το καλοκαίρι του 2008. Δαπάνησε 25 εκατ. ευρώ. Η πτώση όμως είχε αρχίσει. Και δεν υπήρχε γυρισμός. Με αποτέλεσμα να καταλήξει στην Φλαμένγκο τον Ιανουάριο του 2011 αντί 3 εκατ. ευρώ.

Πέρασε και από Ατλέτικο Μινέιρο, Κερέταρο, Φλουμινένσε για να μείνει εκτός ποδοσφαίρου από το 2015. Κι έτσι αποσύρθηκε κι επίσημα τρία χρόνια αργότερα. Μεγάλες οι ποδοσφαιρικές του δυνατότητες. Αλλά τον έφαγαν τα ξενύχτια και γενικά η άστατη εξωγηπεδική ζωή. Οι κάμερες όμως κατέγραψαν όσα έκανε κυρίως στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Με αποτέλεσμα να έχει μείνει το αποτύπωμα του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Είναι πολλές οι εντυπωσιακές στιγμές. Και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τις 10 καλύτερες…

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr