Ποδόσφαιρο

Αυτά κάνει ο Ντομίνγκο Μπλάνκο που αρέσει στον Παναθηναϊκό (vid)

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 16:44

Ποια τα στοιχεία που έχει ο Αργεντινός που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στοχεύοντας σε αυτό το κάτι παραπάνω που θα βοηθήσει να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα

Αυτά κάνει ο Ντομίνγκο Μπλάνκο που αρέσει στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο μάτι τον Ντομίνγκο Μπλάνκο και θα κάνει το παν για να μπορέσει να τον φέρει στην Ελλάδα.

Μια ακόμα κίνηση από την Αργεντινή, όπως έγινε πέρσι με τον Παλάσιος, θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Κι έχει να κάνει με τον Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Ο 27χρονος άσος μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία στις θέσεις 8 και 10 και θεωερείται μια εξαιρετική περίπτωση.

Είναι ένας άψογος τεχνίτης, με καλή αίσθηαη του χώρου και τοποθετήσεις στην αμυντική λειτουργία. Γενικά μπορεί να δώσει την ώθηση που θέλει ο Γιοβάνοβιτς για το κέντρο.

Βέβαια φέρεται να τον θέλει και η Μπόκα Τζούνιορς και αναμένεται να γίνει μια μεταγραφική μάχη.

Όπως αναφέρουν διάφορα αργεντίνικα Μέσα, ο 27χρονος παίκτης τέθηκε εκτός ομάδας. Και αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε.

Στη χώρα της Λατινικής Αμερικής τονίζουν πως έχει ραγίσει οριστικά το γυαλί ανάμεσα στον Μπλάνκο και την Ιντεπεντιέντε. Με τον 27χρονο να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Φυσικά, το έργο του Παναθηναϊκού μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς στο κόλπο για την απόκτηση του Μπλάνκο βρίσκεται και η Μπόκα Τζούνιορς, ενώ και η Ρασίνγκ Κλουμπ φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στην Αργεντινή:

«Ιντεπεντιέντε: Μπλάνκο, Μπεναβίντες και Ρόα τέθηκαν εκτός ομάδας

Οι τρεις παίκτες δεν έχουν ανανεώσει ακόμη τα συμβόλαιά τους και οι Ιντεπεντιέντε αποφάσισε ότι δεν θα προπονούνται πλέον με την ομάδα του Εντουάρντο Ντομίνγκες.

Οι τρεις παίκτες θα ολοκληρώσουν τα συμβόλαιά τους και θα μείνουν ελεύθεροι από τον Ιούνιο. Αν και ξεκίνησαν την εβδομάδα προπονήσεις με την ομάδα στο πλαίσιο της επιστροφής στη δραστηριότητα, ο σύλλογος Avellaneda αποφάσισε ότι από την Πέμπτη δεν θα προπονούνται πλέον με την υπόλοιπη ομάδα. Προπονήθηκαν μόνοι τους το το πρωί, ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα.

Τη Δευτέρα, δόθηκε τελεσίγραφο στους τρεις παίκτες. Έπρεπε να απαντήσουν εντός 48 ωρών αν θα αποδέχονταν τις προσφορές ανανέωσης ή αν θα έφευγαν ως ελεύθεροι παίκτες.

Κανένας από αυτούς δεν ανταποκρίθηκε θετικά, ούτε πρόκειται να το πράξει. Οπότε αποφασίστηκε να διαχωριστούν από την ομάδα και να προστεθούν στους υπόλοιπους παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεση του ο Ντομίνγκες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.